Creëer memorabele ervaringen

Durf te luisteren naar feedback van klanten, medewerkers en andere belanghebbenden en groei als klantgerichte organisatie. Wij helpen je om 'experiences' in kaart te brengen door ervaringen meetbaar te maken en waardevolle inzichten te tonen.

Happynizr  =  CX  +  EX  +  BX

Meet alle klant- en medewerker ervaringen eenvoudig én laagdrempelig.
Bereik je doelgroep door gebruik te maken van onze multichannel benadering en ga voor een maximaal resultaat.

Customer Experience (CX)
Begrijp wat jouw klanten écht ervaren. Breng klantbeleving van A tot Z (van oriëntatie tot service) in beeld en wordt beter als organisatie.

Employee Experience (EX)
Word woestaantrekkelijk voor talent.
Werk samen met medewerkers aan een plezierige organisatiecultuur, laag verzuim en weinig verloop.

Business Experience (BX)
Structureer en optimaliseer digitale interacties in jouw organisatie én faciliteer opgedane ervaringen van externe partijen. Maak jezelf als organisatie wendbaarder en innovatiever.

Aan de slag met 'Actionable Insights'

Customer Experience (CX)

Met Happynizr krijg je grip op de Customer Journey en maak je 'momenten van de waarheid' memorabel door slim aan de slag te gaan met klantfeedback. Werk continu aan positieve klantervaringen die leiden tot (zeer) tevreden klanten én loyale ambassadeurs. Start vandaag nog met het in kaart brengen van:

 • Customer satisfaction
 • Service experience
 • User experience
 • Brand experience

Door aan de slag te gaan met klantfeedback groei je als organisatie en kijk je verder dan de 'cijfers'. Je brengt de drijfveren van jouw klanten in beeld. Door inzicht in deze factoren zie je meteen wat door hen als positief of juist negatief wordt ervaren. Hiermee kan je actiegericht aan de slag.

Employee Experience (EX)

Organisaties die luisteren naar hun medewerkers presteren beter. Hun medewerkers zijn tevreden, betrokken en bevlogen. Er is minder verzuim en minder verloop onder personeel. Bovendien trekt een 'Great Place to Work' eerder nieuw talent aan. Dus faciliteer met Happynizr de Employee Journey en start vandaag nog met het in kaart brengen van: 

 • Medewerkers(tevredenheid)onderzoek
 • Thema-onderzoeken
 • Pulse-metingen
 • Recruitment & Onboarding feedback
 • 360 graden feedback
 • Exit onderzoek 

Met Happynizr wordt je succesvoller als organisatie en geef je medewerkers een duidelijke stem door hun feedback te organiseren. Jouw eigen medewerkers weten namelijk als géén ander wat er beter én slimmer kan in hun organisatie.

Business Experience (BX)

Met Happynizr leer je van je directe omgeving door te luisteren naar stakeholders, afdelingen, teams of bijvoorbeeld een ondernemingsraad. Zij hebben dagelijks interacties met elkaar en doen postieve en negatieve ervaringen op over belangrijke bedrijfsprocessen. Stimuleer daarom in jouw organisatie de zoektocht naar een hogere kwaliteit en minder faalkosten. Happynizr biedt medewerkers ruimte voor een Business Journey en laat hen verbeteringen in werkprocessen ontdekken én organiseren. Ga voor een betere interne en externe samenwerking. Start daarom vandaag nog het in beeld brengen van:

 • Leverancierbeoordelingen
 • Omgevingsmanagement
 • Stakeholdertevredenheid
 • Checks & Audits (Kwaliteitsevaluaties)
 • Digitalisering van 'papierwerk'
 • Automatiseren van pdf-formulieren

Door Happynizr te gebruiken leer je direct van ervaringen opgedaan in 'de Business'. Ga actiegericht aan de slag met de inzichten wordt succesvoller als organisatie.

Happynizr meet ervaringen

Klanten, medewerkers en belanghebbenden geven organisaties de beste tips en verbetersuggesties waarmee ze aan de slag kunnen. Happynizr helpt je deze ervaringen in kaart te brengen door snel en eenvoudig digitale formulieren, vragenlijsten en vormen van feedback te faciliteren. Deze waardevolle inzichten tonen wij op onze dashboards, zodat je meteen actiegericht aan de slag kunt.

Online support

Stap voor stap word je met behulp van eenvoudige (video-)instructies uitgelegd hoe Happnyizr werkt. 

Volg ons

© Happynizr B.V. - Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden - Privacy statement - Proclaimer