Informatiebeveiliging en privacybescherming zonder compromissen

Veiligheid en privacy staan voorop! Wij hechten hier grote waarde aan. Daarom werken wij nauw samen met erkende partners voor van het naleven van normen en standaarden op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Wij doen er alles aan om onze klanten de gegevens en beveiliging te bieden die ze nodig hebben om met vertrouwen zaken met ons te doen.

NEN ISO-7510

NEN ISO-27001

Hosting webapplicaties

SSL-certificaten

NEN ISO-7510 gecertificeerd

De NEN 7510 (2011) norm is een norm die ontwikkeld is voor informatiebeveiliging binnen de zorg. Deze norm is afgeleid van de ISO 27002 norm met een snuifje ISO 27001, maar vooral toegespitst op de zorg. Invoering van NEN 7510 is door het IGZ voor zorginstellingen verplicht gesteld.

De scope die IPS heeft gekozen voor certificering is: `Het leveren, beheren en onderhouden van datacenter housing, dedicated servers, cloud diensten, managed hosting en domeinregistratie.` en omvat hiermee alle diensten die IPS in haar portfolio aanbiedt.

Met het certificaat geeft IPS aan alle risico's wat betreft informatiebeveiliging in kaart te hebben gebracht en hierop aanvullende maatregelen te hebben getroffen. Klanten kunnen er hierdoor vanuit gaan dat beveiliging op een adequate wijze wordt toegepast en dat deze continu verbeterd en gecontroleerd wordt.

NEN ISO-27001 gecertificeerd 

De informatie die een bedrijf bezit is een van haar waardevolste bezittingen. Om de veiligheid van deze informatie te waarborgen specificeert de ISO 27001 (2013) norm een set eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico's voor de organisatie.

De scope die IPS heeft gekozen voor certificering is: `Het leveren, beheren en onderhouden van datacenter housing, dedicated servers, cloud diensten, managed hosting en domeinregistratie.` en omvat hiermee alle diensten die IPS in haar portfolio aanbiedt.

IPS heeft het certificaat behaald en is hiermee één van de weinig Nederlandse hostingproviders. Als klant van IPS is het deel wat bij ons wordt gehost gecertificeerd en voor de eigen certificering gedekt. Organisaties binnen de zorgsector kunnen door IPS volledig worden ondersteund bij conformering aan de NEN 7510 norm. Alle maatregelen die specifiek getroffen en in kaart gebracht zijn voor de NEN 7510 certificering zijn toegepast op alle diensten en processen. Zo bieden we bijvoorbeeld two-factor authentication op Mijn IPS aan en hebben we dit op alle door ons beheerde servers geïmplementeerd.

Hosting van webapplicaties

Mach3Builders werkt samen met AWS (Amazon We Services) voor hoog beschikbare en schaalbare webhosting. Voor Happynizr heeft Mach3Builders georganiseerd dat AWS verantwoordelijk is voor het beveiligen en compliant laten zijn van de hele infrastructuur waarop alle door de klant gekozen diensten beschikbaar zijn. Dit omvat onder andere alle hardware- en software stacks, networking en de fysieke locaties waar de public clouddiensten draaien.

SSL certificaat

Als je een licentie hebt afgenomen op het platform van Happynizr dan staat de bijbehorende data op de servers van onze leveranciers. Deze servers staan in een datacenter in Nederland met de benodigde beveiliging, zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Uiteraard worden voor deze servers de benodigde beveiligingsupdates en backups verzorgd. Enkel bevoegde medewerkers hebben toegang tot de data. Verder zorgt een SSL certificaat uitgegeven door Mach3Builders voor een betere beveiliging van gegevens tussen de website en de internet browser. Je kunt dit herkennen aan het slot in de adresbalk van je internetbrowser. 

Happynizr meet ervaringen

Klanten, medewerkers en belanghebbenden geven organisaties de beste tips en verbetersuggesties waarmee ze aan de slag kunnen. Happynizr helpt je deze ervaringen in kaart te brengen door snel en eenvoudig digitale formulieren, vragenlijsten en vormen van feedback te faciliteren. Deze waardevolle inzichten tonen wij op onze dashboards, zodat je meteen actiegericht aan de slag kunt.

© Happynizr B.V. - Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden - Privacy statement - Proclaimer