Slimme organisaties kiezen een kant-en-klare oplossing voor het verzamelen feedback

Ons geavanceerde platform is voor de gehele organisatie. Management, medewerkers, teams en afdelingen profiteren van onze software en kunnen direct aan de slag met verbeteracties.

Voor wie zijn onze oplossingen?

Oneindig formulieren en surveys ontwikkelen en data verzamelen via meerdere kanalen. Bekijk je analyses op ons dashboard en ga gelijk aan de slag met verbeteracties voor jouw organisatie. 

Marketing, Sales & Customer Services 

Breng de klantervaringen tijdens de klantreis in beeld en maak jouw organisatie wendbaarder, innovatier en klantgerichter.

Human Resources Mangement

Geef medewerkers een stem door feedback te faciliteren, want organisaties die luisteren naar medewerkers presteren beter.

Kwaliteitsmanagement

Digitaliseer formulieren en verzamel feeback. Verbeter met Checks & Audits de kwaliteit van bedrijfsprocessen en  het resultaat van de organisatie .

Happynizr meet ervaringen

Klanten, medewerkers en belanghebbenden geven organisaties de beste tips en verbetersuggesties waarmee ze aan de slag kunnen. Happynizr helpt je deze ervaringen in kaart te brengen door snel en eenvoudig digitale formulieren, vragenlijsten en vormen van feedback te faciliteren. Deze waardevolle inzichten tonen wij op onze dashboards, zodat je meteen actiegericht aan de slag kunt.

Online support

Stap voor stap word je met behulp van eenvoudige (video-)instructies uitgelegd hoe Happnyizr werkt. 

Volg ons

© Happynizr B.V. - Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden - Privacy statement - Proclaimer