Verhoog de betrokkenheid van medewerkers en maak resultaten inzichtelijk voor de gehele organisatie.

Leer direct van Audits & Checks en beïnvloed de kwaliteit van het resultaat.

Onze oplossingen voor Kwaliteitsmanagement:

Audits & Checks

Voer met Happynizr interne en externe audits uit. Eenvoudig systematisch, periodiek controle uitvoeren. Denk bijv. aan product-,  proces- of systeemaudits. De auditor onderzoekt zelf met behulp van formulieren, vragenlijsten of checklists of de huidige situatie  overeenkomt met de gewenste situatie. De uitkomsten zijn direct zichtbaar op het online dashboard en kunnen verwerkt worden in een auditrapport.

Kwaliteitsevaluaties

Voldoe aan de gestelde ISO-normen en certificaten en breng trainingen in je organisatie op een hoger kwaliteitsniveau. Feedback ophalen na een training hoort daarbij. Met Happynizr kan je snel en eenvoudig op maat trainingsevaluaties verzorgen, zodat je de inhoud en ervaring van de training zo goed mogelijk laat aansluiten op de gestelde eisen en wensen.

Happynizr meet ervaringen

Klanten, medewerkers en belanghebbenden geven organisaties de beste tips en verbetersuggesties waarmee ze aan de slag kunnen. Happynizr helpt je deze ervaringen in kaart te brengen door snel en eenvoudig digitale formulieren, vragenlijsten en vormen van feedback te faciliteren. Deze waardevolle inzichten tonen wij op onze dashboards, zodat je meteen actiegericht aan de slag kunt.

Online support

Stap voor stap word je met behulp van eenvoudige (video-)instructies uitgelegd hoe Happnyizr werkt. 

Volg ons

© Happynizr B.V. - Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden - Privacy statement - Proclaimer