Breng klantervaringen in beeld en maak jouw organisatie wendbaarder, innovatiever en klantgerichter.

Luister naar klanten waar en wanneer het zinvol is. Happynizr verzamelt klantfeedback via meerdere Digitale Kanalen, zoals e-mail, SMS, website, mobiele apps en instore-displays. Wij meten geautomatiseerd CSAT, CES en NPS (link naar uitleg) om de klantgerichtheid, -tevredenheid en -loyaliteit te meten, zodat jij de klant (nog) meer centraal kan zetten in jouw organisatie.

Onze oplossingen voor Marketing, Sales & Customer Services:

Klanttevredenheid (CSAT - CES -NPS)

Een hogere mate van klanttevredenheid leidt tot loyalere klanten en daardoor tot een hogere omzet. Klanttevredenheid  meten tijdens verschillende klantcontactmomenten is dus belangrijk. Met Happynizr meet je eenvoudig CSAT (‘Customer Satisfaction’), CES (‘Customer Effort Score’) en NPS (‘Net Promotor Score’). Ook als combinatie vullen deze scores elkaar in één survey goed aan, met als ultieme doel: de hoogste haalbare mate van klanttevredenheid.

Voorbeeld Klanttevredeheid dasboard

Klantgerichte barometer

Hoe klantgericht is jouw organisatie eigenlijk? Met Happynizr kan je de mate van klantgerichtheid van jouw organisatie in beeld brengen met een ‘barometer’. Het werkt als volgt: na ieder (telefonisch, online of fysiek) klantcontact verzamelen wij slim feedback zonder de klant meermaals of te ‘overvragen’. De resultaten vindt je direct terug op jouw dasboard of tonen we via narrowcasting op een scherm. Daarnaast sturen we verantwoordelijken direct een notificatie. Ga dus als individu of als team (direct) aan de slag met actiepunten en verbetersuggesties om het niveau van de klantgerichtheid te verhogen.

Servicebeleving

Servicebeleving draait om alles wat klanten ervaren vòòr, tijdens en ná het contact met jouw customer support medewerker of servicemonteur. Het doel van excellente service is om klanten snel en eenvoudig te helpen en een plezierige ervaring te bieden die hen in positieve zin bijblijft. Wanneer je zo’n servicebeleving creëert, kan je rekenen op enthousiaste klanten die lof spreken over jouw organisatie. Bovendien zijn ze loyaal aan jouw merk, product of dienst en vertellen dit (on)gevraagd aan bekenden, wat gunstig is voor jouw organisatie.

Gebruikerservaring

Nodig je klanten (handmatig of geautomatiseerd) uit om hun gebruikerservaring over bijvoorbeeld een informatieverzoek, of productaankoop met je te delen. Door deze ervaring te meten en waardevolle tips en verbetersuggesties te analyseren, begrijp je beter of gebruikers hun doel gemakkelijk bereiken. 

Imago-, Reputatie- of Merkbeleving (Marktonderzoek)

Weet je niet precies wat nu de ‘drijvende waarden’ zijn achter jouw imago, reputatie of merk? Hoe betrokken klanten zijn bij jouw organisatie? met welke woorden consumenten jouw merk associëren? Kortom hoe je dit kunt meten? Happynizr helpt je om dit in beeld te brengen, zodat je weet wat jouw imago, reputatie of merk versterkt of schaadt. Ga op zoek naar de ultieme beleving die jouw merktbelofte waarmaakt.

Happynizer meet klantervaring

Klanten, medewerkers en belanghebenden geven de organisatie de beste inzichten. Tips en verbetersuggesties waarmee je direct aan de slag kunt. Wij helpen je ervaringen om te zetten in waardevolle inzichten door snel en eenvoudig allerlei vormen van feedback te faciliteren.

Online support

Stap voor stap word je met behulp van eenvoudige (video-)instructies uitgelegd hoe Happnyizr werkt. 

Volg ons

© Happynizr B.V. - Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden - Privacy statement - Proclaimer