Happynizr is eigentijds

Wij leveren oplossingen die (persoonlijke) groei, loyaliteit en zakelijk succes stimuleren. Onze medewerkers bieden we vrijheid en blijheid. Om hierin een goede balans te vinden, hebben we een eigenzinnige manier van werken ontwikkeld.

Wij zijn happynizr

Onze dienstverlening is er op gericht is om onze opdrachtgevers ‘happy’ te maken.
We geven organisaties betekenisvolle inzichten die hen aanzet tot actie, creativiteit en vernieuwing.

Onze overtuiging

Wij zijn van mening dat digitale ervaringen de kracht hebben om mensen te verbinden, te inspireren en ze aanzet tot verandering door ze te laten groeien.

Hoe doen we dat

Wij leveren geavanceerde software voor het maken van formulieren en het verzamelen van feedback. Zo ben je altijd in verbinding met jouw doelgroep via meerdere digitale kanalen.

Wat bieden we

Wij bieden onze gebruikers waardevolle inzichten die  (persoonlijke) groei, loyaliteit en (zakelijk) succes stimuleren. Zichtbare resultaten waar onze klanten 'happy' van worden.

Onze kernwaarden

Samenwerken met onze partners én opdrachtgevers. Samen waardevolle dingen maken, dat is wat wij het liefst doen. Dit proberen we altijd te realiseren vanuit onze drie gekozen kernwaarden: persoonlijk, beter, sneller.

Persoonlijk

We kijken altijd of we ons contact persoonlijk kunnen maken.

Beter

We zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze producten en diensten kwalitatief beter te maken.

Sneller

In een wereld waar snelheid van belang is, proberen wij zoveel mogelijk transparant te zijn in de dingen die we  doen en real-time te leveren.

Slimme oplossingen vragen om slimme mensen

Samenwerken! Dát kenmerkt Happynizr. En slimme oplossingen vragen om slimme mensen. Heb je interesse om bij ons te komen werken en wil je ons team komen versterken? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Etienne Jager

Oprichter van Happynizr

Het ontstaan van Happynizr

“Wat in 2016 begon als een klein project voor een opdrachtgever is door ondernemerschap uitgegroeid tot een onmiskenbaar concept. En het einde ervan is nog niet in zicht. We ervaren dagelijks de waarde die we toevoegen aan personen en organisaties waar feedback wordt binnengelaten m.b.v. ons platform. We zijn wars van consultancy en denken én doen vanuit opdrachtgevers en hun medewerkers die zelf regie nemen op verbeteringen en werkplezier willen nastreven.

Met ons unieke platform werken we tegendraads en doen we dingen graag net anders dan onze concurrenten. Dat is wat ons blije gebruikers oplevert, continu groei en nieuwe inspiratie blijft geven. Samen blijven we ontwikkelen vanuit het idee dat je vooral doet waar je plezier in hebt. Dat maakt dat medewerkers graag bij Happynizr werken en klanten enthousiast zijn over onze producten en diensten en onze eigenzinnige werkwijze. Wil jij dit ook ervaren? Dat kan! Kom bij ons werken, of laat je als klant verrassen. We heten namelijk niet voor niets Happynizr.”

Je krijgt van ons alle aandacht

Als experts begrijpen wij de behoeften en wensen van onze klanten. Bovendien zijn wij technisch
goed onderlegd. In onn Team Support hebben we toonaangevende ‘vakidioten’ en ‘nerds’ die je graag verder helpen. Het platform van Happynizr zonder service is eigenlijk als een raket zonder astronaut. Als je onbezonnen feedback vraagt en hiermee met de snelheid van het licht over het
internet raast, dan kan ingrijpen soms noodzakelijk zijn. Team Support lost jouw “(ver)storingen” snel
en adequaat op. Er is altijd iemand die je persoonlijk kan helpen, zoals je mag verwachten van een professionele organisatie. 

Peter Kannekens

Team Support Happynizr

Ben je ook klaar voor de ultieme medewerker feedback?

Laat je gegevens achter en we helpen je graag verder.

Van betekenis zijn

Happynizr levert als organisatie een maatschappelijke bijdrage aan zaken die wij belangrijk vinden. Wij willen een voorbeeld zijn voor onze partners en opdrachtgevers. Happynizr is daarom actief op het gebied van duurzaamheid, inclusiviteit en maatschappelijke betrokkenheid.

Duurzaamheid - MVO

In onze organisatie hebben wij plaats en tijdonafhankelijk werken consequent doorgevoerd. Wij hebben heel bewust géén kantoorlocatie. Medewerkers worden gestimuleerd vanuit huis te werken. Woon-werkverkeer beperken we zo tot een minimum. En als we reizen, dan doen we dat duurzaam via het openbaar vervoer, of met zuinige (of elektrische) auto’s. Ook dragen wij actief bij aan duurzaamheid en CO2-reductie door het gebruik van zonnepanelen en energiebesparende maatregelen (thuis) te stimuleren. Daarnaast planten wij actief bomen om de wereld een beetje mooier te maken. Door bomen te planten helpen we mee aan het reduceren van CO2 in de atmosfeer van de aarde. Dit MVO initiatief van Stichting Life Terra steunen wij samen met onze partner Mach3Builders.

Maatschappelijke betrokkenheid

Als organisatie dragen wij (zoveel als past bij onze omvang en mogelijkheden) actief bij aan maatschappelijke doelen. Voorbeelden van onze inspanningen zijn:

  • We organiseren bedrijfsuitjes en partneractiviteiten specifiek gericht op het leveren van een maatschappelijke bijdrage.
  • We staan een minder draagkrachtige organisatie kosteloos bij met onze producten en dienstverlening.
  • We bieden een aantal maatschappelijke organisaties financiële ondersteuning, zodat zij hun doelen kunnen waarmaken.
  • We zijn een leerbedrijf waar we studenten intensief begeleiden, zij kunnen in hun eigen tempo kennis en ervaring opdoen onder begeleiding van ervaren coaches. En dat in een prettige en veilige werkomgeving.

Inclusiviteit

Happynizr staat voor verbinding. Bij ons is iedereen gelijk en welkom. Wij maken geen onderscheid op geslacht, etniciteit of geaardheid. Wij beperken de organisatiehierarchie tot een absoluut minimum, want bij ons staat de mens (en niet zijn/haar functie) centraal. Het is de kwaliteit van het werk dat voor ons telt.

Happynizr meet ervaringen

Klanten, medewerkers en belanghebbenden geven organisaties de beste tips en verbetersuggesties waarmee ze aan de slag kunnen. Happynizr helpt je deze ervaringen in kaart te brengen door snel en eenvoudig digitale formulieren, vragenlijsten en vormen van feedback te faciliteren. Deze waardevolle inzichten tonen wij op onze dashboards, zodat je meteen actiegericht aan de slag kunt.

Online support

Stap voor stap word je met behulp van eenvoudige (video-)instructies uitgelegd hoe Happnyizr werkt. 

Volg ons

© Happynizr B.V. - Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden - Privacy statement - Proclaimer