Wij planten bomen om de wereld mooier te maken

Onze bijdrage bestaat uit het doneren én planten van bomen. Wij steunen de events en challenges van stichting Life Terra. Door samen bomen te planten helpen we mee met het reduceren van CO2 en steunen we het doel van Life Terra om 500 miljoen bomen te planten in Europa; één voor iedere inwoner van de EU.

Let's plant together

Bij Happynizr draait het niet alleen om winst en groei. Onze klanten en partners weten dit al langer. Het gaat bij ons ook om zingeving; verantwoordelijkheid nemen voor onze wereld en deze (door)geven aan de volgende generatie. Wij zijn ons heel bewust van onze ecologische footprint. Daarom steunen wij Life Terra in hun missie om in 5 jaar 500 miljoen bomen in Europa te planten.

Samen planten

Life Terra zorgt voor "de juiste boom op de juiste plaats".  Het planten van een mix van boomsoorten is essentieel voor een succesvol beplantingsplan. Zo werken we samen aan een effectiever landherstel en een grotere veerkracht van ecosystemen.

Actief monitoren

Volgens Life Terra is het monitoren van geplante bomen van belang om te zorgen dat de klimaat- en milieudoelen ook daadwerkelijk worden gerealiseerd. Met een state-of-the-art programma worden alle geplante bomen continu gemonitoord.

Milieu-educatie

Educatie is misschien wel de meest waardevolle investering. Life Terra werkt samen met onderwijsspecialisten in Europa aan ‚Äčinteractieve milieueducatie programma's om de juiste mindset te creëren bij kinderen tussen de 8 en 14 jaar.

Sven limore wouter

Een content heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Bekijken

Happynizr meet ervaringen

Klanten, medewerkers en belanghebbenden geven organisaties de beste tips en verbetersuggesties waarmee ze aan de slag kunnen. Happynizr helpt je deze ervaringen in kaart te brengen door snel en eenvoudig digitale formulieren, vragenlijsten en vormen van feedback te faciliteren. Deze waardevolle inzichten tonen wij op onze dashboards, zodat je meteen actiegericht aan de slag kunt.

Online support

Stap voor stap word je met behulp van eenvoudige (video-)instructies uitgelegd hoe Happnyizr werkt. 

Volg ons

© Happynizr B.V. - Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden - Privacy statement - Proclaimer