Samenwerken. Dát kenmerkt ons.

Slimme oplossingen vragen om slimme mensen. Heb je interesse om bij ons te komen werken en wil je ons team komen versterken? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Op zoek naar een (part -time) job of stageplek?

Wij helpen organisaties bij het maken van formulieren, surveys en het verzamelen van feedback om verbeteringen mogelijk te maken. Wij gebruiken daarvoor ons feedback platform. Het Happynizr Team werkt op een moderne manier samen aan interessante opdrachten en gave innovaties. Dit doen wij in een inspirerende en ontspannen werkomgeving.

Je kunt je bij ons veilig ontwikkelen in een ondernemende cultuur. We gaan informeel met elkaar om. Je collega’s zijn slim, innovatief, werken hard en nemen geen blad voor de mond. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat mensen die uitgedaagd worden en zich prettig voelen beter presteren en meer betrokken zijn. Samen zorgen we ervoor dat Happynizr blijft groeien.

Heb je interesse om bij ons te komen werken en wil je ons team komen versterken?
Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Medewerker Team Support / Marketing

Je helpt mee met de dagelijkse operationele activiteiten, voor klant creatieve oplossingen bedenken met onze feedback platform. Ook werk je mee aan het opstellen van BI-rapportages. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van marketing materialen.

Stagiair Online Marketing (24-32 uur p.w.)

Een unieke kans voor een enthousiaste, ondernemende student die de ambitie heeft zichzelf op het gebied van Online Marketing te ontwikkelen. Als (b)rookie in ons team werk jij gewoon met ons mee als 'extra collega' bij Team Support.

Werkstudent (8-16 uur p.w.)

Ben jij 1e of 2e jaars hbo- of wo-student en ben je op zoek naar een toffe bijbaan als Team Support medewerker waarbij je praktijkervaring op kan doen in een "cool" bedrijf. Ben je klantgericht, absoluut géén digibeet en hou je van doorpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Happynizr meet ervaringen

Klanten, medewerkers en belanghebbenden geven organisaties de beste tips en verbetersuggesties waarmee ze aan de slag kunnen. Happynizr helpt je deze ervaringen in kaart te brengen door snel en eenvoudig digitale formulieren, vragenlijsten en vormen van feedback te faciliteren. Deze waardevolle inzichten tonen wij op onze dashboards, zodat je meteen actiegericht aan de slag kunt.

Online support

Stap voor stap word je met behulp van eenvoudige (video-)instructies uitgelegd hoe Happnyizr werkt. 

Volg ons

© Happynizr B.V. - Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden - Privacy statement - Proclaimer