Inspiratie van kletsende klantambassadeurs

Lees hoe wij de vraag van de klant vertaalden naar een oplossing voor onze opdrachtgevers.

VolkerWessels N.V.

klanttevredenheid | prestatiemetingen | stakeholdertevredenheid

In 2018 zocht de centrale directie van KWS B.V. (een 100% (dochteronderneming van VolkerWessels N.V.) een instrument om klantprestaties te meten en te sturen op projecttevredenheid. Als grootste wegenbouwer van Nederland was er een sterke behoefte innovatief te zijn en te werken aan meer inzicht en vergelijkbaarheid tussen alle Nederlandse vestigingen over de mate van projecttevredenheid. Na goede ervaringen van KWS volgden voor klant- en leverancierstevredenheid ook dochterbedrijven VolkerRail, Visser Smit Hanab en Van Hattum & Blankevoort.

Gelderse Omgevingsdiensten

klanttevredenheid | thema-onderzoeken

Sinds 2017 gebruiken de zeven omgevingsdiensten in Gelderland Happynizr voor het structureel meten van klanttevredenheid. De zeven Gelderse Omgevingsdiensten werken nauw samen aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. Zij zorgen, in opdracht van gemeenten en provincie, voor vergunningverlening, toezicht en handhaving op het gebied van milieu, bouw- en woningtoezicht. Sinds de aanbesteding in 2017 is Happynizr de partij die structureel klanttevredenheid in kaart brengt voor verschillende producten en de mate van dienstverlening. De Gelderse Omgevingsdiensten gaan inmiddels zelf aan de slag met klantfeedback en kunnen onderling benchmarken. Door dingen samen te doen, leren ze van elkaar en hoeft niet elke omgevingsdienst in het Gelderse Stelsel opnieuw het wiel uit te vinden. Inmiddels bedient Happynizr meer dan 15 omgevingsdiensten in heel Nederland.

Zwart Techniek B.V.

klanttevredenheid | medewerkeronderzoek | onboarding feedback | Exit-onderzoek

Zwart Techniek is marktleider in complexe noodstroomprojecten. In 2019 zocht de directie van Zwart Techniek een instrument om laagdrempelig de klanttevredenheid rondom uitgevoerde (internationale) Projecten en Service & Onderhoud werkzaamheden in kaart te brengen. Na goede ervaringen van Marketing & Sales met Happynizr meet HRM jaarlijks een bedrijfsbreed medewerkertevredenheidonderzoek afgenomen. Sinds kort gebruikt HRM ook Onboarding feedback voor nieuwe mederwerkers en Exit-onderzoek bij vertrekkende medewerkers.

Janssen & Janssen, Incasso en Gerechtdeurwaarders

klanttevredenheid

Janssen & Janssen is een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor. Voor verschillende organisaties proberen zij openstaande rekeningen betaald te krijgen. Dit doen zij vanuit meedere vestigingen voor zowel kleine, regionale als grote landelijke organisaties. Het structureel meten van de tevredenheid van klanten van opdrachtgevers tijdens een incasso en gerechtdeurwaarders traject vraagt creativiteit en duidelijke en heldere communicatie. Met trots mogen wij Janssen & Janssen al sinds de start van Happynizr een oprechte klantambassadeur van Happynizr noemen.

Happynizer meet klantervaring

Klanten, medewerkers en belanghebenden geven de organisatie de beste inzichten. Tips en verbetersuggesties waarmee je direct aan de slag kunt. Wij helpen je ervaringen om te zetten in waardevolle inzichten door snel en eenvoudig allerlei vormen van feedback te faciliteren.

Online support

Paso a paso, instrucciones sencillas (en vídeo) explican cómo funciona Happnyizr.

Sígnos

© Happynizr B.V. - Rervados todos los derechos. Términos y condiciones - Politica de Privacidad - Proclaimer