Verhoog de betrokkenheid van medewerkers en maak resultaten inzichtelijk voor de gehele organisatie.

Leer direct van Audits & Checks en beïnvloed de kwaliteit van het resultaat.

Onze oplossingen voor Kwaliteitsmanagement:

Audits & Checks

Voer met Happynizr interne en externe audits uit. Eenvoudig systematisch, periodiek controle uitvoeren. Denk bijv. aan product-,  proces- of systeemaudits. De auditor onderzoekt zelf met behulp van formulieren, vragenlijsten of checklists of de huidige situatie  overeenkomt met de gewenste situatie. De uitkomsten zijn direct zichtbaar op het online dashboard en kunnen verwerkt worden in een auditrapport.

Kwaliteitsevaluaties

Voldoe aan de gestelde ISO-normen en certificaten en breng trainingen in je organisatie op een hoger kwaliteitsniveau. Feedback ophalen na een training hoort daarbij. Met Happynizr kan je snel en eenvoudig op maat trainingsevaluaties verzorgen, zodat je de inhoud en ervaring van de training zo goed mogelijk laat aansluiten op de gestelde eisen en wensen.

Happynizr mide las experiencias

Los clientes, empleados y partes interesadas dan a las organizaciones los mejores consejos y sugerencias de mejora con los que pueden trabajar. Happynizr te ayuda a comprender estas experiencias al facilitar de forma rápida y sencilla formularios digitales, cuestionarios y formularios de feedback. Esta valiosa información se muestra en nuestros cuadros de mando para que puedas tomar medidas de inmediato.

Online support

Paso a paso, instrucciones sencillas (en vídeo) explican cómo funciona Happnyizr.

Sígnos

© Happynizr B.V. - Rervados todos los derechos. Términos y condiciones - Politica de Privacidad - Proclaimer