Direct aan de slag met betere leveranciersprestaties.

Leveranciers beoordelen levert jouw organisatie voordelen op: onderhandel van betere inkoopcondities, verkorte levertijd of minder foutkosten. Met Happynizr kies je zelf de leverancierscriteria waarop je de prestaties van leveranciers wilt beoordelen.

Feedback over leveranciers

Wanneer je als opdrachtgever eisen stelt aan een leverancier, dan is het van belang om de prestaties van je leveranciers structureel te monitoren.  Er zijn meerdere manieren voor het beoordelen van een leverancier. Met Happynizr stel je jouw organisatie open om te leren van goede en slechte ervaringen met leveranciers.

Leverancierstevredenheid

Showcase Givewise

Een leveranciersbeoordeling brengt de prestaties van een leverancier in beeld. Gebruik de beoordeling als startpunt voor een gesprek in plaats van een 'afrekenmechanisme'. De leverancier heeft ook zo zijn ervaringen met jouw organisatie opgedaan en wellicht een verklaring bij de resultaten. Zo werk je samen aan minder fouten, lagere kosten, lagere voorraden of betere condities.

 Ga naar 

'Vendor Rating Systeem'

Showcase Blockwise

 Een Vendor Rating Systeem (VRS) is niet een éénmalige meting, maar een continu proces van beoordelen en analyseren van de prestaties van leveranciers. Aan de hand van criteria beoordeel je periodiek leveranciers. Met Happynizr doorloop je geautomatiseerd de stappen in het vendor rating proces. Dit bespaart je veel tijd en bovendien heb je altijd inzicht in de prestaties van je leveranciers.

 Ga naar 

"Wij worden Happy van Happynizr, snel, gemakkelijk en duidelijk!"


Marleen van Berghum, Medewerker Inkoop

Visser Smit Hanab