Succesvoller dankzij klantfeedback.

Ontdek welke klantfeedback instrumenten jouw organisatie mooier, wendbaarder en innovatiever maken.

Ervaringen van klanten (CX) ophalen.

Luister naar klanten waar en wanneer het zinvol is. Met Happynizr verzamel je actuele klantfeedback via allerlei kanalen (bijv. e-mail, SMS, website en mobiele apps). Gebruik o.a. NPS, CES en CSAT om de klanttevredenheid en -loyaliteit te meten en klantgerichtheid in de gehele organisatie te verbeteren.

Klanttevredenheid (CSAT - CES - NPS)

Showcase Givewise

Klanttevredenheid meten vanuit verschillende invalshoeken. Met Happynizr kun je eenvoudig CSAT ('satisfaction'), CES ('effort') en NPS ('promotor') meten. Ook als combinatie vullen ze elkaar goed aan met als ultieme doel: een hogere van klanttevredenheid. 

 Ga naar 

'Klantgerichtheid barometer'

Showcase Blockwise

Breng de mate van klantgerichtheid van jouw organisatie in beeld met een 'barometer’. Na ieder telefonisch of online klantcontact slim feedback verzamelen. Resultaten worden direct getoond op je dasboard. Daarna kun je aan de slag met met verbeterpunten en suggesties. Verhoog eenvoudig het niveau van klantgerichtheid.

 Ga naar 

Marktonderzoek

Showcase Givewise

Eenvoudig marktonderzoek doen. Verkrijg via vragenlijsten waardevolle inzichten. Happynizr begeleidt je tijdens het onderzoeksproces: van het kiezen van vragen, bepalen van de volgorde, de opmaak, tot aan het (statistisch) verwerken tot inzichten.

 Ga naar 

Product feedback

Showcase Blockwise

Nodig je klant (handmatig of geautomatiseerd) uit om zijn productaankoop of service ervaring met je dienst te delen. Waardevolle tips en verbetersuggesties worden ontvangen. Analyseer deze informatie eenvoudig en gebruik de inzichten  om je product, het aankoopproces en dienstverlening verder te verbeteren.

 Ga naar