We geven organisaties betekenisvolle inzichten die aanzetten tot creativiteit en vernieuwing.

Happynizr levert slimme oplossingen die de manier verandert waarop onze klanten werken. Onze oplossingen stimuleren (persoonlijke) groei, loyaliteit en zakelijk succes. 

Wij zijn happynizr

Onze missie is om mensen ‘happy’ te maken. We geven organisaties betekenisvolle inzichten die aanzetten tot actie, creativiteit en vernieuwing.

Onze overtuiging

Wij geloven dat digitale ervaringen de kracht hebben om mensen te verbinden, te inspireren en te veranderen door ze te laten groeien.

Hoe doen we dat

Wij leveren geavanceerde software voor het maken van formulieren en het verzamelen van feedback. Altijd in verbinding met jouw doelgroep via meerdere digitale kanalen.

Wat bieden we

Wij bieden gebruikers waardevolle inzichten die  (persoonlijke) groei, loyaliteit en (zakelijk) succes stimuleren. Resultaten waar onze klanten 'happy' van worden.

Onze kernwaarden

Samenwerken met klanten en mooie dingen maken, is de kurk waarop wij drijven. Dit vangen we in drie kernwaarden, namelijk: persoonlijker, beter, sneller. We kijken altijd of we ons contact persoonlijker kunnen maken. We onze producten of dienstverlening kwalitatief beter kunnen maken.
En in een wereld waar snelheid van belang is, proberen wij zoveel mogelijk transparant te zijn in de dingen die we doen en real-time te leveren.

“Super happy met Happynizr!”