We geven organisaties betekenisvolle inzichten die aanzetten tot creativiteit en vernieuwing.

Happynizr levert slimme oplossingen die de manier verandert waarop onze klanten werken. Onze oplossingen stimuleren (persoonlijke) groei, loyaliteit en zakelijk succes. 

Wij zijn happynizr

Onze missie is om mensen ‘happy’ te maken. We geven organisaties betekenisvolle inzichten die aanzetten tot actie, creativiteit en vernieuwing.

Onze overtuiging

Wij geloven dat digitale ervaringen de kracht hebben om mensen te verbinden, te inspireren en te veranderen door ze te laten groeien.

Hoe doen we dat

Wij leveren geavanceerde software voor het maken van formulieren en het verzamelen van feedback. Altijd in verbinding met jouw doelgroep via meerdere digitale kanalen.

Wat bieden we

Wij bieden gebruikers waardevolle inzichten die  (persoonlijke) groei, loyaliteit en (zakelijk) succes stimuleren. Resultaten waar onze klanten 'happy' van worden.

Onze kernwaarden

Samenwerken met partners en klanten en mooie dingen maken, is wat wij het liefst doen. Dit doen we vanuit drie kernwaarden, persoonlijk, beter, sneller.

  • We kijken altijd of we ons contact persoonlijk kunnen maken.
  • Er (samen) mogelijkheden zijn om onze producten of dienstverlening kwalitatief beter te maken.
  • En in een wereld waar snelheid van belang is, proberen wij zoveel mogelijk transparant te zijn in de dingen die we doen en real-time te leveren.

Betekenis

Happynizr levert als organisatie een maatschappelijke bijdrage aan zaken die wij belangrijk vinden. Wij willen een voorbeeld zijn voor onze partners en opdrachtgevers. Happynizr is daarom actief op het gebied van duurzaamheid, inclusiviteit en maatschappelijke betrokkenheid.

Duurzaamheid

Wij hebben plaats en tijdonafhankelijk werken consequent doorgevoerd. Wij hebben bewust geen kantoorlocatie. Alle medewerkers worden gestimuleerd vanuit huis te werken. Woon-werkverkeer beperken we zo tot een minimum. En als we reizen, dan doen we dat duurzaam via het openbaar vervoer, of met zuinige (of elektrische) auto’s. We dragen actief bij aan duurzaamheid en CO2-reductie door het gebruik van zonnepanelen en energiebesparende maatregelen (thuis) te stimuleren.

Inclusiviteit

Happynizr staat voor verbinding. Bij ons is iedereen gelijk en welkom. Wij maken geen onderscheid op geslacht, etniciteit of geaardheid. Wij beperken de organisatiehierarchie tot een minimum, want bij ons staat de mens (en niet de functie) centraal. Het gaat om de kwaliteit van het werk dat voor ons telt.

Maatschappelijke doelen

Happynizr draagt, zoveel als past bij onze omvang en mogelijkheden, actief bij aan maatschappelijk doelen. Voorbeelden van onze inspanningen zijn:

  • We organiseren bedrijfsuitjes en partneractiviteiten specifiek gericht op het leveren van een maatschappelijke bijdrage.
  • We staan een aantal minder draagkrachtige organisatie kosteloos bij met onze product en dienstverlening. 
  • We bieden een aantal maatschappelijke organisaties financiële ondersteuning, zodat zij hun doelen kunnen waarmaken.
  • We zijn een leerbedrijf waar we studenten intensief begeleiden, zij kennis en ervaring mogen opdoen en dat in een prettige en veilige werkomgeving.
“Super happy met Happynizr!”