Slimme oplossingen vraagt om slimme mensen.

Heb je interesse om bij ons te komen werken en wil je ons team komen versterken? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Op zoek naar een (part -time) job of stageplek?

Happynizr helpt organisaties bij het verzamelen van feedback om verbeteringen mogelijk te maken en het werkplezier te vergroten. Wij gebruiken daarvoor onze slimme, innovatieve feedback platform. Bij Happynizr werken we op een moderne manier samen aan interessante opdrachten en coole innovaties in een inspirerende werkomgeving.

Je kunt je bij ons veilig ontwikkelen in een ondernemende cultuur. We gaan informeel met elkaar om. Je collega’s gaan informeel met elkaar om, zijn slim, innovatief, werken hard en nemen geen blad voor de mond. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat mensen die uitgedaagd worden en zich prettig voelen beter presteren en meer betrokken zijn. Samen zorgen we ervoor dat Happynizr blijft groeien.

Heb je interesse om bij ons te komen werken en wil je ons team komen versterken? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Medewerker Team Support / Marketing

Je helpt mee met de dagelijkse operationele activiteiten, zoals klantvragen oplossingen, creatieve oplossingen bedenken met onze feedback software, BI-rapportages opstellen. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van marketing materialen

Stagiair Online Marketing (24-32 uur p.w.)

Een unieke kans voor een enthousiaste, ondernemende student die de ambitie heeft zichzelf op het gebied van Online Marketing te ontwikkelen. Als (b)rookie in ons team werk jij gewoon met ons mee 'extra collega' bij Team Support.

Werkstudent (8-16 uur p.w.)

Ben jij 1e of 2e jaars hbo- of wo-student en ben je op zoek naar een toffe bijbaan als Team Support medewerker waarbij je praktijkervaring op kan doen in een "cool" bedrijf. Ben je klantgericht, absoluut géén digibeet en hou je van doorpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!