Vacature:

Medwerker Team Support / Marketing

Medewerker Team Support / Marketing

Zit klantgerichtheid in je DNA? Weet je nu al dat je na(ast) je studie Marketing (Analytics) / Communicatie (Multimedia Design) een vakidioot wilt worden die gek is op Marketing en ICT? Dan bieden wij je de mogelijkheid (parttime) bij ons te komen werken. Wij zijn een snelgroeiende start-up en faciliteren onze klanten met onze innovatieve feedback software. Je draagt bij aan verdere groei in de 'flow van Happynizr'. Het creëren van zeer tevreden opdrachtgevers is onze 'to-do-every-day'; waarbij het altijd 'persoonlijker', 'kwalitatief beter' en 'sneller' kan. Als (b)rookie in ons team werk jij gewoon mee aan de online & offline profilering van Happynizr.

Wat ga je doen?

  • Je helpt mee met de dagelijkse operationele activiteiten, zoals klantvragen oplossingen, creatieve oplossingen bedenken met onze feedback software, BI-rapportages opstellen.
  • Je werkt mee aan de ontwikkeling van marketing materialen (social media, persona's, community, website, etc.) om Happyizr en haar diensten onder de aandacht te brengen.
  • Werken aan een klantambassadeur programma.

 Wat moet je allemaal in/bij je hebben?

  • Je bent (4de jaars HBO of WO-student en bijna) afgestudeerd in de studierichting (Online) Marketing of Communicatie (Multimedia Design).
  • Je hebt grote affiniteit met commerciële processen, oog voor duurzaamheid en digitale ontwikkelingen.
  • Je bent proactief, enthousiast, zelfkritisch en hebt een echte 'hands on' mentaliteit.
  • Je bent flexibel, vertoont ondernemend gedrag en loopt over van praktische creativiteit.

Wat bieden wij?

Een 'cool-place-to-work' in een jong en innovatief bedrijf met een unieke propositie, waarin collega's met energie, creativiteit en passie voor klanten (zonder blad voor de mond) op een informele wijze met elkaar samenwerken om ambitieuze doelen na te streven. Het is voor jou dé manier om te werken voor bekende opdrachtgevers in Nederland en binnenkort het buitenland. Uiteraard krijg je van ons een marktconform salaris.

Stuur een e-mail

Begeleiding door Etienne Jager, oprichter en eindbaas van Happynizr en Jeffrey Lie-A-Sak, Coördinator Team Support. Solliciteren? Stuur een creatieve e-mail aan info@happynizr.com.